2012. május 22., kedd

Queen In Hyun's Man - Sorozatajánló

Újabb időutazós történet 16 részben, az idei trend jegyében. Egy kissé máshogy, mint a Rooftop Prince-ben. A két főszereplő: Ji Hyun-woo, a múltból jött tudós Kim Boong-do szerepében és Yoo In-na, a modern kori színésznő, Choi Hee-jin megformálója.
A történetről röviden: A jelenben adott egy nem túl sikeres színésznő Hee-jin. Egy új sorozat szereplőválogatásán összetalálkozik volt szerelmével, a sikeres Han Dong-min-nel. (Kim Jin-woo) A szerepet megkapja Hee-jin, ő játssza In-hyun királynőt a sorozatban, míg a királyt a volt szerelme alakítja. A sorozat sajtótájékoztatója előtt találkozik össze a múlt és a jelen.



 Kim Boong-do, egy, a Csoszun korszakban élő tudós ember. A hatalomért folytatott harcban jelenős szerepe van. Meg kell védenie uralkodóját és segítenie kell visszaállítani a korábbi királynőt In-hyun-t a hatalomba. Egykori szolgálólányától kap egy talizmánt, amelynek segítségével különös dolgok történnek Boong-do -val. Amint az élete veszélybe kerül, egy pillanat alatt a jelenben találja magát. Így találkozik a két főhős. A számára  idegen, és furcsa világba az okos férfi gyorsan tanul, hamar rájön, hogy működnek a számára idegen dolgok. A szép színésznő Hee-jin pedig segíti az időutazót. Kicsit furcsának találja a férfit, de az első pillanattól kezdve megvan a szimpátia közöttük. Boong-do a jelenből a múltba bármikor visszatérhet a talizmánja segítségével. Így  a saját sorsát is megváltoztatja. A modern korban elolvasva az akkori feljegyzéseket, tud változtatni az események alakulásán.
Nekem a két főszereplő figurája nagyon  szimpatikus.Összeillő párost alkotnak. Az ex-pasi Dong-min persze udvarolni próbál Hee-jin -nek, szerencsére nem sok sikerrel. Hee-jin barátnője, aki egyben a menedzsere is, furcsán nézi a lány alakuló új kapcsolatát az időutazó tudóssal. Persze semmit nem tud arról, ki is valójában a férfi. Aranyos sorozat, kevés szereplővel. Talán kevesebb vicces jelenettel mint a Rooftop Prince-ben.  Azonban így is élvezetes a történet. A múltból jött ember figurája viszont számomra hihetőbb, mint a másik sorozatban. Arról nem is szólva, hogy milyen jóképű!
A sorozat zenéi:
 You came 그대가 왔죠 – Kim So-jung
  I’m going to meet you right now 지금 만나러 갑니다 – Deok Hwan
  You came (Inst.) – V.A. (Various Artists)
  I’m going to meet you right now (Inst.) – V.A.
  Just once 꼭 한번 – Young Jae of 4Men
  Just once (Inst.) – V.A.
  Another time, the same sky 같은 하늘 다른 시간에 – Joo Hee of 8Eight
  Another time, the same sky (Inst.) – V.A.
 
 I’m going to meet you right now – Deok Hwan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése